Crypto Pricesby Coinlib
Software Name
Gunbot
Official Website URL
Overall Score
9.2/10

Gunbot Review-kan du verkligen tjäna pengar med Gunbot?

Gunbot recensioner – är Gunbot en bluff eller en topp handel bot?

Om du gör en sökning på nätet för kryptovalutor, kommer du snabbt att inse att digitala valutor har blivit mycket populära, inte bara som en form av betalning utan som en prioriterad tillgång för handlare runt om i världen. När nya tillgångar in på marknaderna, mjukvaruutvecklare snabbt hoppa ombord för att skapa och utveckla lösningar och produkter som ökar handel effektivitet och framgång. Dessa inkluderar handel robotar som arbetar automatiskt och hitta handelsmöjligheter på marknaderna, till system som förser näringsidkare med handelssignaler som de kan implementera manuellt. Inte alla dessa lösningar är effektiva, och många kommer helt enkelt bluff människor ur sina surt förvärvade pengar, men vissa verkligen fungerar och idag kommer vi att ta en titt på Gunbot.

VISIT TRUSTED SOFTWARE NOW

Första intrycket

När du går in på Gunbot hemsida, kommer du att märka att detta system beskrivs som en krypto Trading Bot som gör att du kan handla ett urval av kryptovalutor på ett brett urval av utbyten. En annan funktion som är markerad är det faktum att Gunbot är automatiserad vilket innebär att en näringsidkare kan helt enkelt låta bot göra jobbet, eftersom de tjänar en passiv inkomst.

Webbplatsen ger också lite information om hur Gunbot fungerar och även om det låter enkelt i princip, kommer det sanna testet vara när vi Ladda ner programvaran och börja handla. Eftersom vi har haft möjlighet att granska och testa många produkter för kryptovalutor, förstår vi de funktioner som krävs för att göra processen enklare och lönsam. Den Gunbot webbplats ger också information om deras prissättning planer och du kan välja mellan 6 olika typer av licenser för att handla.

För att verkligen förstå Gunbot och vad denna programvara har att erbjuda, låt oss utforska den i mer information.

 

START TRADING CRYPTOS NOW

Vad har Gunbot att erbjuda?

Som vi har sagt, Gunbot är en emotionless krypto handel bot som gör att du kan handla en mängd olika kryptovalutor automatiskt. Programvaran använder ett antal enskilda strategier, som du sedan kan anpassa för att passa din handel stil och preferenser. Dessutom fungerar Gunbot programvara på ett urval av utbyten inklusive Bittrex, Bitmex, Binance, Kraken och GDAX, för att nämna några.

Så, det är här vi hittade vårt första hinder på väg att handla kryptovalutor med Gunbot. Vi har begränsad förståelse för kryptomarknaden. Det vill vi veta om de populära kryptovalutorna, som Bitcoin, men vi vet inte mycket om de olika utbytena och vad de har att erbjuda. Dessutom är vår kunskap om handel på nätet begränsad så för oss att börja anpassa handelsstrategier,, Vi behöver uppenbarligen mer erfarenhet på finansmarknaderna och en förståelse för hur man tillämpar rätt strategi utifrån villkoret på marknaderna.

Låt oss stanna här i en minut. Vi granskade nyligen en annan krypto handel bot, kallas Algo signaler, och erfarenheten var helt annorlunda än Gunbot. Med Algo signaler, du verkligen inte behöver någon tidigare erfarenhet. Eftersom du inte är handel på de olika börser men är helt enkelt handel krypto CFDs på en mäklare plattform, passar inlärningskurvan alla typer av handlare, även de som inte har någon tidigare erfarenhet eller handel kunskap.

WATCH THE GUNBOT VIDEO NOW

Nu säger vi inte att Algo signaler är nödvändigtvis bättre än Gunbot, vi säger helt enkelt att rätt från början, är det uppenbart att vi kommer att behöva öka vår kunskap innan vi kan använda Gunbot till sin fulla potential.

JOIN NOW

Kostnad för att använda Gunbot

Som vi har nämnt, det finns många produkter som finns på marknaden för att hjälpa till att öka din handel framgång. På Gunbot hemsida, de erbjuder ett urval av prissättning planer och du kan sedan välja den bästa licensen för att passa dina handelsbehov. För att sätta detta i perspektiv, kommer vi att titta på Gunbot Standard Edition-licens. Den talar om för dig att kostnaden för denna licens är 0,1 BTC (Bitcoin). För denna kostnad får du en livstidslicens, tillgång till alla strategier, såsom TSSL, Stepgain och mycket mer, 1 utbyte ingår, enkel installation, gratis support 24/7 och tillgång till ett urval av utbyten, såsom Kraken. Programvaran fungerar även på olika operativsystem, inklusive Windows, Linux och Mac.

Du kan också välja Gunbot Pro Edition-licensen, Gunbot Ultimate Edition-licensen, Gunbot Starter Edition-licensen, den extra Exchange-licensen och backtesting-licensen.

 

SIGN UP TO TRADE CRYPTOS WITH TRUSTED BROKER

Är Gunbot för alla näringsidkare?

Okej, det är där vi var illa! Vi hade verkligen ingen aning om vilken licens att välja och vilken som skulle passa våra behov. Så, vi bestämde oss för att välja den licens som ”lät” som det erbjöd vad vi behövde och vi registrerade dig för Gunbot Standard Edition. När vi klickade på ”Köp nu”-knappen, vi var omdirigeras till en Gunthy betalning sida (Ja, det var lite förvirrande för oss). Här fick vi i uppdrag att sätta in Bitcoin till en specifik Bitcoin-adress. Vi blev då tillsagda att gå in i vår ERC-20 kompatibla Ethereum plånboks adress. När detta är gjort, får du sedan automatiskt ett antal GUNTHY polletter på din plånbok, och dessa används för att permanent validera din licens ägande genom blockchain.

Så, för att vara helt ärlig, var denna process mycket skrämmande. Eftersom vi inte äger någon Bitcoin, behövde vi först köpa digitala mynt från ett utbyte för att använda Gunbot. Vi var inte heller säker på vad Gunthy mynt är och när vi sökte på nätet, vi läser att Gunthy är den enda officiella Gunbot gemenskap och att Gunbot är en automatisk vinst Generator för Poloniex, Kraken, Bittrex och Cryptopia. Va?!

För att vara mycket ärlig, jag förstod inte riktigt hur Gunthy monteras in i bilden och jag inte njuta av den process vi var tvungna att följa för att registrera med Gunbot. När jag jämför detta med vår erfarenhet av Algo signaler, är det uppenbart att Algo signaler programvara är mer lämpade för handlare som vill ha en enkel och rättfram lösning för handel kryptovalutor. Algo signaler tar inte ut något att använda sin programvara. Du behöver inte köpa en licens och du behöver verkligen inte betala för din licens med hjälp av Bitcoin. Bara på detta ensam, Algo signaler är mitt förstahandsval.

 

REGISTER WITH GUNBOT NOW

Demo Trading – testa programvaran

Med allt vi har beskrivit hittills, skulle det ha varit en stor funktion om Gunbot Interbank erbjöd ett demo-konto. Hela sign up processen var mycket komplicerat och jag tror att om vi kunde ha testat programvaran utan kostnad innan du försöker köpa riktiga bitcoins så vi kunde registrera dig, skulle detta ha varit en stor fördel. Vi var tvungna att följa en komplicerad process utan att ens veta om Gunbot skulle uppfylla våra behov och om det ens skulle fungera.

I jämförelse, Algo signaler erbjuder en demo handel konto. Detta gör att du kan öva handel och att testa sina handelsverktyg och funktioner med virtuella fonder, vilket innebär ingen risk. Dessutom är det mycket enkelt att skapa ett konto med Algo signaler. Du kan komma åt deras programvara gratis och när du har valt en av deras föredragna mäklare, måste du enkelt sätta in $250, som du sedan använda för att handla kryptovalutor. Det blir helt enkelt inte enklare än så här.

Tydligen, Gunbot verkar vara mer lämpade för avancerade handlare medan Algo signaler kan lätt användas av både nya och professionella handlare, vilket gör kryptovaluta handel mycket mer tillgänglig.

 

OPEN DEMO TRADING ACCOUNT

Gunbot Review-Ställ in process

En stor skillnad mellan Gunbot och Algo signaler är installationsprocessen. Både Gunbot och Algo signaler är handel programvara som gör att du kan handla kryptovalutor. Med Algo-signaler behöver du inte ladda ner någon programvara. De har också valt ut ett val av reglerade och licensierade mäklare och detta ger dig flexibiliteten att handla med flera mäklare och att växla mellan dem för att dra full nytta av rörelser på marknaderna.

När du har valt din föredragna mäklare, kan du sedan också anpassa handelsplattformen baserat på dina preferenser. Du kan också ställa in sannolikheten för handel signaler du får och du har valet av handel manuellt eller automatiskt.

 

READ MORE ABOUT GUNBOT

I jämförelse med Gunbot, måste du ladda ner programvaran och sedan konfigurera bot med API-nyckeln du får från utbytet. Du kommer då att behöva konfigurera bot baserat på dina handelspreferenser. Du kan till exempel välja det valutapar du vill handla med, hur mycket du vill investera och sedan måste du ställa in strategin. Det är här vi verkligen hade mycket svårt. Medan Gunbot stater de erbjuder 32 olika handelsstrategier, du behöver verkligen en hel del erfarenhet att veta vilken strategi att välja. Det ger dig, till exempel, ett val av att använda Ichimoku, ping-pong, eller TSSL strategi. Roboten använder sedan toppar och dalar för att avgöra om att sälja eller köpa kryptovalutor och den använder anpassningsbara tekniska verktyg, som Bollingerband, att göra detta. Eftersom vi inte har någon verklig erfarenhet av handel indikatorer, denna process var mycket komplicerat.

Kom ihåg att när du registrerar dig med ett utbyte, du kommer att behöva avslöja din API-nycklar till en tredje part och sedan kan du komma åt deras handelsplattform för att handla. I jämförelse, processen för Algo signaler var mycket enklare och vi gillade det faktum att vi inte behövde en djup förståelse för de komplexa handelsstrategier, såsom Ichimoku, för att handla.

Valet är verkligen om personlig preferens så om du är en avancerad näringsidkare som äger Bitcoin och du förstår de olika handelsstrategier, Gunbot & Cryptohopper kan vara det rätta valet för dig.

 

För-och nnackdela

För att verkligen förstå vad Gunbot har att erbjuda, låt oss titta på de fördelar som denna programvara erbjuder samt de negativa elementen.

Fördelar med Gunbot

Customization

You are able to customize the trading bot based on your trading preferences. This means that the bot offers multiple options for trading and it allows you to use a choice of indicators such as the EMA, candlesticks and more.

While this is a great feature to have if you are an experienced trader who knows which indicator to use under which market conditions, then Gunbot is the ideal choice. For us, with our limited knowledge, it was easier for us to customize the Algo Signals software. We simply needed to choose which asset we wanted to trade, how much we wanted to invest, and we could even set up orders, such as stop loss and take profit.

Automated Trading

The Gunbot software is automated, which means that once you have configured the bot, you can then let the software run, even while you are asleep. The benefit of this is that you could potentially earn more profits than if you were manually trading. The testimonials on the site show that people have made money and while we were not able to verify any of this, the fact is, we made a very small profit after leaving the Gunbot to run for 30 days.

In comparison, Algo Signals is also automated and once you have set your trading preferences, you can also leave the software to work for you. A big difference was that after leaving the Algo Signals software to trade automatically for us for a week, we had already made a profit of over $700!

Anpassning

Requirements

In terms of hardware requirements, you will need certain things in order to download the Gunbot software. You can download the software and run it from your PC but then you also have the option of purchasing a VPS (Virtual Private Server) from one of Gunbot’s recommended suppliers. They recommend purchasing a Contabo VPS Server and then running it with Windows 10 or Linux for the best performance.

While it was very difficult for us to download the software and to get it functioning properly, we found some review sites where other users complained regarding the true requirements if one wants to use Gunbot effectively. The general consensus was that in order to gain the maximum success out of Gunbot, you will need basic computer skills as well as basic file editing skills. You will also definitely need the logic and understanding of market movements and the factors that impact these movements. Users also need to take into account that since this is an automation software for trading cryptocurrencies, the user is responsible for configuring the bot according to their needs and desired trades. Also, since Gunbot does not make any predictions and does not make decisions for the trader, such as choosing which currency pair to trade, this choice remains in the hands of the trader.

When you compare this to a product such as Algo Signals, the requirements for Gunbot are extensive. With Algo Signals, there is no software to download. In addition, in order for you to know what is happening in the financial markets, Algo Signals offers live data streaming, which means you can monitor the market movements and changes all the time.

Profits

With Gunbot, while it costs 0.1 Bitcoin to get a lifetime license to trade with them, you can only make a maximum of 0.001 or 0.003 BTC profit per trade. Based on this, the big question is it really worth using this bot to trade cryptocurrencies, or would it be better to simply hold onto your cryptocurrencies and wait for them to increase in value?

In comparison, the profit potential on Algo Signals is unlimited and we found many testimonials of traders who made thousands of dollars within a few weeks.

VISIT THE ORIGINAL GUNBOTS SITE NOW

Comparison of Gunbot and Other Crypto Bots

Du kan anpassa handel bot baserat på dina handelspreferenser. Detta innebär att roboten erbjuder flera alternativ för handel och det gör att du kan använda ett urval av indikatorer som EMA, ljusstakar och mer.

 

 

GunBot

Other Crypto Software (such as Algo Signals)

Download

You need to download the Gunbot software before you can start trading. This means that you need to ensure that you have the necessary hardware in order to download the software successfully. With many other crypto bots, you do not need to download anything. For example, with Algo Signals & Bitcoin Trader. there is no software to download, which means you also do not need to worry about installing updates on a regular basis.

Cost

Gunbot offers a choice of pricing plans but you must own Bitcoin in order to pay for the licence. In return, you will receive Gunthy digital coins which you can then use to trade. The most expensive license available is 0.25 BTC.Algo Signals is available free of charge and they do not charge any fees or commissions. Once you have signed up, you need to deposit $250 into your selected broker’s account. This money is then used for you to make trades.

Banking
Processes

In order to buy a license with Gunbot, you need to own cryptocurrencies and accessing this software can be complicated. It also states that it is mandatory to not enable the withdrawal feature on your Poloniex API pair because if Gunbot detects an API pair with withdrawals enabled, it will disconnect and your Gunbot license will be blocked. This makes the withdrawal process complicated.Algo Signals offers a choice of safe and secure banking options that are well known, such as credit cards, e-wallets and more. When you want to withdraw your trading funds, the process is simple and seamless giving you peace of mind that you will be able to access your money at any time.

Automated
Trading

You can trade automatically using the Gunbot software. You can trade automatically using the Algo Signals trading software.

Ease of Use

Gunbot is definitely more suited to advanced and experienced traders. In order to maximize the potential of this bot, you definitely need to understand trading strategies and to know which strategy to apply to the changing market conditions. Algo Signals offers a straight trading process. Once you have completed the short registration process, you can then start trading with your preferred broker based on the signals provided.

Demo
Account

Gunbot does not offer a demo trading account. Algo Signals offers a demo account funded with $1,500 in virtual funds so you can test the features and tools before making a trade with real money. They offer risk free, demo trading.

Customer
Support

Customer support is available.Customer support is available.

READ THE REVIEW OF GUNBOT

Slutsats

När vi använde Gunbot programvara, medan det fanns ingen indikation på att det är en bluff, Vi hittade det mycket komplicerat att använda. Vi tyckte inte om det faktum att vi var tvungna att äga Bitcoin för att registrera dig för att använda bot och vi fann det också mycket förvirrande när vi fick Gunthy mynt i stället för vår Bitcoin. Vi hade också en mycket svår tid att förstå hur man ställer in programvaran och medan vi valde att använda standard strategier, Jag är säker på om vi hade mer erfarenhet, kunde vi ha använt Gunbot funktioner mer effektivt.

När det gäller handel, varje näringsidkare har sin egen preferens och de använder sina föredragna verktyg och lösningar för att öka sin handel framgång. Baserat på detta, medan Gunbot uppfyller behoven hos vissa handlare, Vi hittade andra system, såsom Algo signaler, att vara mer lämpade för våra behov och vida överlägsen när det gäller användarvänlighet. Detta system gjorde det möjligt för oss att komma in på kryptovalutamarknaden.

 

REGISTER AT GUNBOT NOW

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *