Crypto Pricesby Coinlib
Broker
Main Advantage
Customer Support
Overall Score
/10
Payment Options

Fortrade Review 2020 – är denna mäklare legit eller en bluff?

Fortrade recensioner-kommer denna mäklare uppfylla dina handelsbehov?

För att handla online, måste du samarbeta med en mäklare som ger dig direkttillgång till en handelsplattform. Idag har marknaden tusentals mäklare tillgängliga, alla erbjuder ett brett utbud av tjänster, funktioner och verktyg handel. Det finns också mäklare som är helt enkelt inrättas för att lura människor ur deras surt förvärvade pengar, så det är viktigt för dig att göra dina läxor innan du registrerar dig med en mäklare. Dessutom är det rekommenderat att till fullo förstå vilken typ av näringsidkare du är och din handel behov och på detta sätt kommer du att kunna samarbeta med en mäklare som kommer att ge alla de funktioner och verktyg som du behöver för att uppnå dina handelsmål.

Med detta i åtanke, i dag kommer vi att se över Fortrade, en Forex och CFDs mäklare som inrättades 2013. Baserat i Storbritannien, är Fortrade uppdrag att förse sina globala kunder med en användarvänlig handelsmiljö som tillgodoser både nya och avancerade handlare. De strävar också efter att arbeta med integritet och insyn och att ge sina handlare tillgång till ett brett spektrum av tillgångar för handel.

Så låt oss ta en titt om Fortrade lever upp till sitt uppdrag.

 

START TRADING WITH TRUSTED BROKER

Första intrycket

Från det ögonblick vi gick in på Fortrade hemsida, vi var lite överväldigad! När du bläddrar ner på sidan, du bombarderas med en hel del information och det tog oss ganska mycket tid att vettigt av alla de små styckena av information. I jämförelse kan du ta en titt på Pepperstone eller till och med EuropeFX och du kommer genast se att dessa webbplatser som är mycket mer organiserade och lättare att navigera. Fortrade verkar placera en hel del betoning på marknadsanalys och denna information kan hittas över hela webbplatsen. Även om detta inte nödvändigtvis är en dålig funktion, för vissa näringsidkare, särskilt nya sådana, kan detta vara överväldigande.

Trots detta verkar Fortrade erbjuda en mängd olika tjänster som gör det möjligt för en näringsidkare att handla ett brett spektrum av tillgångar. Låt oss gräva lite djupare.

 

Förordningen om fortrade

Undertecknande upp med en reglerad mäklare är en nödvändighet i dag och det garanterar säkerheten för din personliga och finansiella information. Fortrade regleras av tre finansiella tillsynsmyndigheter, som omfattar Storbritanniens Financial Conduct Authority (FCA) under registreringsnummer FRN: 609970, National Bank of Republiken Vitryssland (NBRB) samt australiska värdepapper och investeringar Kommissionen (ASIC), under registreringsnumret AFSL nummer: 493520.

REGISTER NOW WITH REGULATED BROKER

En central fördel med en reglerad mäklare är att tillsynsmyndigheterna bidrar till att säkerställa att Fortrade verkar inom sina strikta reglerings riktlinjer och med insyn. Dessutom måste Fortrade bibehålla sina kunders medel på segregerade bankkonton och genomgå regelbundna revisioner av en oberoende tredje part. Dessutom skyddas handlarna i Fortrade också av systemet för ersättning till finansiella tjänster (FSCS). Detta innebär att om mäklaren står inför insolvensfrågor; en näringsidkare kan sedan ansöka om ersättning enligt FSCS för ett maximibelopp på £50 000.

Vi ger definitivt Fortrade en stjärna för deras reglering, men bara för att sätta den i perspektiv, det finns många andra mäklare i branschen som också regleras och ger en säker och transparent miljö, såsom EuropeFX,

iTrader, 24Option och Pepperstone mäklare. Vad vi säger är att du behöver för att utvärdera andra funktioner och tjänster av en mäklare också, eftersom regleringen snabbt blir normen i branschen.

START TRADING NOW

Handelsplattform

En av de viktigaste funktionerna som erbjuds av någon mäklare är handelsplattformen. Det är härifrån som du kommer att göra dina affärer, så om plattformen är mycket komplicerat och svårt att förstå, är mäklaren av något värde för dig.

Fortrade erbjuder två huvudsakliga typer av handelsplattformar, som omfattar deras egna ForTrader plattformar samt MetaTrader 4 (MT4) handelsplattformar.

 

Fortrade plattformar

Dessa plattformar är tillgängliga som webbaserade, på mobilen eller som en stationär klient och de kommer med levande pris flöden, omfattande prislistor samt ett urval av handelsindikatorer. Från den webbaserade versionen av ForTrader plattformen, du kan komma åt plattformen med en kompatibel webbläsare och du behöver inte ladda ner eller installera någon programvara. Även om det är innovativt att Fortrade har sin egen egen plattform,Faktum är, de flesta handlare är vana vid att använda de mer populära plattformarna, såsom MetaTrader eller WebTrader, som finns på EuropeFX. Baserat på detta, det finns en inlärningskurva när du handlar med Fortrade plattformar.

LEARN MORE ABOUT EUROPEFX

MetaTrader 4 plattformar (MT4)

MetaTrader är världens mest populära handelsplattform och de flesta mäklare i branschen erbjuder denna plattform. Plattformen är mycket anpassningsbar och den har också ett avancerat diagram paket med ett brett urval av indikatorer. Ett populärt inslag i MT4 är att plattformen stöder automatiserad handel med hjälp av Expert Advisors (EAs). På Fortrade webbplats, MT4 är tillgänglig som en stationär klient och som en Web Trader. I jämförelse, mäklare som Pepperstone erbjuder också den senaste MetaTrader plattform, MT5.

LEARN MORE ABOUT PEPPERSTONE

Fortrade mobil handel

En stor funktion som Fortrade erbjuder är mobil handel. Detta tillgodoser den ständigt ökande smartphone utrustade handelsgemenskap och deras kunder har möjlighet att få tillgång till MT4 och ForTrader plattformar när du är på språng. På samma sätt som du kan ladda ner handel apps av andra mäklare, såsom EuropeFX, kan du ladda ner Fortrade Mobile Trading apps gratis på Google Play Store och Apple App Store.

 

START MOBILE TRADING NOW

Vilka tillgångar kan du handla?

Fortrade erbjuder ett brett utbud av tillgångar för handel. Dessa inkluderar valutor, index, aktier, ädelmetaller, energiprodukter, jordbruksprodukter, amerikanska statsobligationer och börshandlade fonder. Även Fortrade erbjuder ett stort utbud av tillgångar, de lack i kryptovaluta handel. Till exempel, om du besöker Golden Markets webbplats, kommer du att se att de erbjuder ett antal kryptovalutor att handla, inklusive på Bitcoin, Bitcoin Cash, Dash, Ethereum, Golem, Monero, Ripple och Zcash. Även om detta inte betyder att Fortrade är inte en bra mäklare, det betyder helt enkelt att om du föredrar handel cryptos, bör du granska andra mäklare platser, såsom gyllene marknader och även Pepperstone.

LEARN MORE ABOUT GOLDEN MARKETS

Cannabis lagren blir också en populär tillgång för handel och medan Fortrade inte erbjuder tillgång till handel dessa bestånd, mäklare som EuropeFX do. De erbjuder tillgång till handel GW Pharmaceuticals, AbbieVIe Inc., INSYS Therapeutics Inc. och många fler. Vad detta innebär är att om dessa typer av bestånd är din föredragna tillgång, kanske ta sig tid att granska tillgångar listorna över de olika mäklare innan du samarbetar med en mäklare.

TRADE CANNABIS STOCKS NOW

Kontotyper

Faktum är, inga två handlare är desamma och därför, ibland ett handelskonto bör skräddarsys för att möta de olika behoven hos olika näringsidkare. Fortrade erbjuder endast en kontotyp. Tyvärr finns det ingen information på webbplatsen om vilka funktioner som ingår i deras konto. Dessutom, fördriva tiden den minimum sätta in krav till öppen en redovisa på Fortrade är rättvis $100, mäklaren rekommenderar att du sätter in minst $500. Detta är en massa pengar, särskilt för en nybörjare näringsidkare. De erbjuder också en swap gratis islamiska konto för att tillgodose sina muslimska kunder och inget intresse åläggs på natten positioner på denna kontotyp.

Nu, i jämförelse, mäklare som Pepperstone och EuropeFX, erbjuder ett brett utbud av kontotyper och detta är en utmärkt funktion, eftersom det tillgodoser både nya och avancerade handlare. Dessa mäklare erbjuder också en professionell kontotyp för de handlare som handlar stora volymer. Fördelen här är att de får bättre hävstångseffekt på sina affärer samt många andra förmåner.

Vi säger inte att Fortrade är sämre som ett resultat av att bara erbjuda en kontotyp. Istället, vad vi säger är att om du behöver specifika funktioner, skulle det vara mer meningsfullt att registrera dig med en mäklare som erbjuder en handel konto typ som matchar dina behov.

 

OPEN A TRADING ACCOUNT NOW

Fortrade-har de erbjuder en demo Trading konto?

Fortrade erbjuder en demo handel konto som är en stor fördel eftersom deras handelsplattform är unik för denna mäklare bara. Detta ger handlarna möjlighet att testa plattformen innan de åtar sig att handla med riktiga pengar. Även om detta är en stor funktion, kom ihåg att många mäklare, såsom Pepperstone och EuropeFX, erbjuder också demo handel konton. Vårt förslag är att ta sig tid att lära sig mer om de olika mäklare, testa plattformarna och sedan göra ditt beslut om vilken mäklare du vill samarbeta med.

START DEMO TRADING NOW

Bank alternativ

Din personliga och finansiella information är känslig och som sådan, det bör alltid skyddas av din mäklare. Dessutom måste du kunna sätta in och ta ut pengar till och från ditt handelskonto med lätthet. Fortrade erbjuder ett urval av insättningsalternativ inklusive kreditkort, betalkort, banköverföringar, Neteller och Skrill.

När det gäller uttag, var vi ganska förvånad över att det tog över två veckor för oss att ta emot våra pengar, även om vi hade betalat via ett kreditkort. För att vara rättvis men, det staten på Fortrade webbplats att det kan ta upp till 5 arbetsdagar för en banköverföring för att nå ditt konto, medan det tar upp till 15 dagar för ett kredit-eller betalkort uttag för att nå ditt konto. I jämförelse, när vi begärde ett tillbakadragande från Pepperstone, var medlen reflekterar i vårt kreditkort inom 48 timmar.

Kom ihåg att om det är viktigt för dig att du kan komma åt ditt handelskapital eller vinster snabbt, rekommenderar vi att du använder en mäklare som bearbetar uttagsförfrågningar snabbt.

 

OPEN FREE ACCOUNT WITH PEPPERSTONE

Lärresurser

En viktig del av handel framgångsrikt är utbildning så om din mäklare erbjuder pedagogiska resurser, det är ett stort plus. Fortrade erbjuder ett brett utbud av handels resurser inklusive e-böcker, webinars, handel kurser, handel videor, avancerad handel kurser, tillgång till handelsstrategier, handel från A till Z och mycket mer. De har också en omfattande marknadsanalys avsnitt och de släpper morgon och kväll marknadsanalys dagligen. Det finns också en vecka analys avsnitt samt en mikro-analys avsnitt som fokuserar på den grundläggande och teknisk analys av en tillgång. Medan analys är en viktig del av handeln framgångsrikt, vi kände att en hel del av denna analys var över vår förståelse och mer lämpade för avancerade handlare.

Fortrade erbjuder också tillgång till Trading Central, som är en ledande leverantör av realtid, omfattande forskning och analys. Den tekniska analys som tillhandahålls baseras på information som samlats in från ett antal investmentbanker och kapitalförvaltare. Detta är ett extra lager av teknisk analys, som återigen kommer att hjälpa en näringsidkare att göra bättre och effektivare handelsbeslut.

Medan urvalet av handels material som finns på Fortrade låter imponerande, vi vill uppmärksamma er på att de flesta mäklare idag erbjuder ett brett utbud av intressanta och informativa handels resurser. Till exempel har Pepperstone ett utmärkt avsnitt på deras webbplats som kommer att hjälpa någon lära sig att handla Forex. De har också ett brett utbud av handels guider som täcker ett brett spektrum av mycket intressanta ämnen, såsom att bygga en handelsplan, hur man handlar CFD, förståelse Trading psykologi, den första regeln om Forex Trading och mycket mer. Även mäklare som EuropeFX har en utmärkt handel blogg som ger dig möjlighet att läsa om en mängd olika ämnen, såsom kryptovalutor, aktier, råvaror och mycket mer. Detta är ett utmärkt sätt att hålla sig uppdaterad om vad som händer på de finansiella marknaderna globalt.

 

REGISTER WITH TRUSTED BROKER NOW

Avslutande ord – är Fortrade en bluff eller en legit mäklare?

Fortrade är definitivt inte en bluff mäklare. De är en legit mäklare som regleras av välkända och väl respekterade globala regleringsorgan. De erbjuder ett urval av handelsplattformar, ett brett spektrum av tillgångar för handel samt tillgång till ett omfattande utbildningscenter. Deras kundsupport är också mycket bra och när vi ringde, support agent var hjälpsam.

Även om vi erkänner att Fortrade erbjuder ett urval av olika tjänster, funktioner och verktyg, som vi såg under översynen, det finns många andra mäklare som erbjuder olika, och i vissa fall, bättre funktioner och verktyg, såsom i fallet med Pepperstone, EuropeFX och Gyllene marknader. Ta dig tid att undersöka varje mäklare och välj sedan en baserat på dina handelspreferenser och dina handelsmål. När du är redo, registrera dig och kliv in i handels arenan och gör din handel

 

REGISTER WITH AN ONLINE BROKER NOW

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *